Hoe zit je er later bij?

Op 3, 4 en 5 november is de jaarlijkse Pensioen3daagse. In de media is er dan extra aandacht voor pensioen. Tijdens deze drie dagen vragen we ook jouw aandacht voor pensioen. Ga ermee aan de slag. Zet in twee minuten de eerste stap.

Check of je goed op weg bent naar jouw pensioen
Doe de pensioentest op pensioen3daagse.nl/jouwpensioen en check jouw score. Je krijgt dan handige tips die zijn afgestemd op jouw situatie. Onderweg naar jouw pensioen kan er veel veranderen.

Verandert er iets in jouw leven?
Check dan wat dat betekent voor jouw pensioen. Stel je krijgt een nieuwe baan, gaat samenwonen/trouwen, gaat uit elkaar, gaat minder werken of je krijgt onverhoopt met een overlijden in jouw gezin te maken. Deze gebeurtenissen kunnen direct gevolgen hebben voor je pensioen. Pensioen is dus je hele leven door actueel.

Lees meer hierover op onze website bij ‘Wat moet ik doen bij …’

Meer informatie
Kijk voor alle regels en afspraken over je pensioen bij ons in het Pensioen 123 of op onze website. Als je daar inlogt op Mijn pensioen dan zie je wat je bij ons aan pensioen hebt opgebouwd.

Ook interessant voor jou:

Vraag hulp als je er zelf niet uitkomt
Neem contact met ons op en stel je vraag. Je kunt ons ook bellen: van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op 013 462 10 83. Wij helpen je graag!